Amerika’dan girişimcilere güzel haber var. Cuma günü ABD iç işleri bakanlığının yaptığı açıklamaya göre yabancı girişimcilere beş yıla kadar ülkede kalma kolaylığı sağlanacağını duyurdu.

Yabancı girişimcilerin bu haktan faydalanabilmeleri için kurdukları şirketin en az yüzde 15’ine ortak olmaları ve son üç yıl içerisinde şirketlerini ABD’de kurmuş olmaları gerektiği bildirildi.

Bir diğer husus ise, girişimin en az 345 bin dolar yatırım veya 100 bin dolar değerinde devlet desteği almış olması gerekiyor.


Emoji ile Tepki Ver

Ontrava Bülten

Bültenimize abone olmak için E-Posta adresinizi bırakın.

Spam yapmayacağız, söz veriyoruz.

Yorum Yap